Iubirea nu se schimbă ci persoanele

1183634915_wm_hands11

Singura ieşire din labirintul suferinţei este iertarea şi există un singur lucru ce are puterea să le schimbe viaţa. Iubirea.
Ce se întâmplă atunci când el refuză să îi acorde iertarea?
Ce se întâmplă atunci când ea refuză să dea şi să primească iubire?

Alicia şi Carlos nu mai erau aceeaşi, dar iubirea încă ardea ca o văpaie în inimile lor. O flacără ce creşte sub forma răzbunării, a orgoliilor prosteşti şi ambiţiilor devastatoare.
Se ura pe el, pentru neputinţa de a săvârşi, spontan şi repede, cel puţin un gest prin care toată starea aceea de compasiune, de ocrotire pe care o simţea pentru ea, să dispară. În adânc, alte şi alte oi negre îşi făceau locul, ameninţând astfel ca turma să se transforme într-o haită de lupi înfometaţi. Carlos nu a ştiut, îşi spunea mereu cu un soi de resemnare, să se bucure de unicitatea unei clipe, de persoana de lângă el. De aceea se întreabă adesea dacă nu cumva este esenţial să ştii cum să-ţi estompezi reliefurile trăirilor furtunoase, ale sentimentelor compulsive. Să apari mereu stăpân pe situaţie, pe tine însuţi. Imperturbabil, chiar dacă în adânc se rostogolesc cele mai învolburate valuri…
Pe el gândurile îl măcinau şi se lăsa cuprins de impulsuri, dar ea era diferită.
Avea rafinamentul necesar să ascundă furia în forme şi cadre care maschează totul. Era posesoarea celei mai calculate atitudini, deşi purta povara unei vieţi trăite mereu între paranteze. Capabilă să ascundă, în tenebrele sufletului ei, cele mai cumplite trăiri.

Alicia are o singura slăbiciune. Carlos. Doar în preajma lui redevine umană, sensibilă şi vulnerabilă.

Carlos are o singură slăbiciune. Alicia. Doar în preajma ei experimentează sentimete diametral opuse, iubirea cea mai aprinsă şi ura cea mai aprigă.

Când sunt unul lângă altul, acel spaţiu minuscul dintre ei crează o prăpastie plină de emoţii şi amintiri, o barieră imposibil de trecut.

Vor învăţa să ierte şi să se schimbe pentru iubire?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s