Sentimente în derivă

Carlos Diaz, autoproclamat cel mai fericit om de pe faţa pământului, pierde totul într-o închidere de ochi a destinului. Odată deţinător al dreptăţii şi al unei mari iubiri, acum posesorul unei mari dileme.
Atunci când rezolvarea ei se află în mâna mai multor persoane, este simplu să-ţi refaci puzzle-ul vieţii şi să mergi mai departe. Pentru Carlos, puzzle-ul se află în mâna unei singure persoane, Alicia Salazar.
În preajma ei, frontiera dintre dragoste şi dreptate devine atât de subţire, aproape invizibilă. Pentru ca cele două, dreptatea şi iubirea, să nu se mai intersecteze niciodată, şi-a pus ca barieră verigheta. Cea care păstrează o pecete sângerândă pe inimă şi o promisiune sacră în gând.
Verigheta îl determină să ascundă, sub pretextul dreptăţii, o răzbunare de nestăvilit.
Considerat cel mai bun detectiv din El Fuerte, nu se dă în lături să folosească justiţia pentru propriul beneficiu. Totul, la început, a decurs aşa cum plănuise, rece, de neclintit, dar viaţa nu vrea să urmeze cursul dat de Carlos. Îşi scoate pe masă propria carte şi aşteaptă ca detectivul să îşi mute propriile cărţi. Destinul lui joacă doar o carte, asul sau… dama; Alicia. În faţa acestei unice cărţi, Carlos va trebui să pună la bătaie întreg pachetul. Unul presărat cu ură, dragoste, compasiune, neputinţă…
Deşi, la mijloc există promisiunea, se urăşte pe el, pentru neputinţa de a săvârşi, spontan şi repede, cel puţin un gest prin care toată starea aceea de compasiune, de ocrotire pe care o simte pentru Alicia să dispară.
Încercase de nenumărate ori să fie imperturbabil în prezenţa ei, dar când este la un pas distanţă, vraja verighetei dispare. Gândurile şi le poate manipula, obligându-le să nu uite moartea mamei sale, să nu şteargă trădarea Aliciei, dar inimii nu-i putuse impune nimic. De câte ori încerca să o facă, ea se răzvrătea şi apăsa pedala acceleraţiei, ori de câte ori o vedea pe Ducesă.
Prins în vâltoarea unei dreptăţi oarbe şi a unei iubiri de neuitat, Carlos va avea în mâinile sale frâiele propriei vieţi. Va trebui să facă alegerea corectă, dar să facă şi sacrificii.

Sacrificând dragostea pentru dreptate sau…
Sacrificând dreptatea pentru dragoste?
Aceste două întrebări vor prima în primul volum al  romanului Aripi smulse. De  alegerea uneia dintre întrebări, va depinde şi soarta lui Carlos Diaz. Destinul îl va pune la grea încercare. Va şti să aleagă corect sau se va precipita?

Alege-i răspunsul şi vei putea descoperi detalii despre volumul al doilea al romanului. Nu rata nici video-ul de mai sus, ce ascunde un mic, dar esenţial indiciu despre destinul detectivului Carlos Diaz.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s