Exilul unei inimi

Calea vieţii este un cumul de intersecţii, ale căror drumuri sunt presărate cu lucruri imprevizibile şi un final incert.
Ramiro Duque s-a aflat de multe ori în mijlocul a diferite intersecţii, dar mereu alegând cel mai greu drum, la sfârşitul căreia se află o nouă intersecţie.
La douazeci şi opt de ani a devenit cel mai tânăr procuror al Parchetului General din Sinaloa. În scurt timp, renunţă la cariera de procuror pentru cea de avocat. Majoritatea magistraţilor îl consideră pe Ramiro Duque unul dintre cei mai abili avocaţi, poate şi pentru că, în sala de judecată, mulţi au pierdut în faţa lui cauze grele. Despre fostul procuror se spune că simte mutările  pe care urmează să le facă adversarii săi.
Se retrage inexplicabil, servind o singură cauză. Pe cea a Aliciei Salazar, alias Ducesa.
Cu prestanţă, siguranţă, inteligenţă ascunde, în cel mai adânc colţ al inimii, o iubire obsesivă, ce ameninţă să zdruncine tot universul său. Unul închis ermetic pentru toată lumea… cu excepţia ei. Singura şi unica persoană care şi-a croit drum pentru a-l face să admită că obrajii pot avea culoarea roşie, că trupul îi poate tremura la o simplă atingere, că inima poate intra şi în viteza a doua la o adiere de parfum.

Pe toate acestea, inima le va putea face în exil, doar pentru a sta în apropierea Aliciei. Pentru a o putea proteja de duşmani, dar şi de ea însăşi aşa cum declară la un moment critic din viaţa lui, trebuie să rămâne cu picioarele pe pământ, gândind şi nu simţind. Ca să rămână lucid şi raţional, şi-a trimis inima în exil, acolo unde să nu poată fi atinsă de Ducesă. De fiecare dată când sentimentele primează, inventează orice scuză pentru a sta departe de ea.
Nu se dă în lături să o apere, indiferent de vinovăţia sau nevinovăţia ei, rămânând cel mai de temut în lumea justiţiei.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s