Recenzii Carti Bune ( Blogul meu de cuvinte fluturi )

on

4. Vorbiţi-ne despre cărţile dvs.

Cartea mea de debut este romanul Aripi smulse, un roman în care dragostea se împleteşte cu crima într-un senzaţional periplu al personajelor prin situaţii conflictuale de viaţă. O să aveţi de-a face cu criminali şi veţi suspecta toate personajele. Este condimentat cu răpiri, dispariţii, ghicitori şi multe altele. Dar ceea ce ne guvernează viaţa, indiferent de tot ceea ce se întâmplă în ea, bun sau rău, este iubirea. Cea care nu se uită, cea neîmpărtăşită, cea bolnăvicioasă, vor îndemna personajele la acţiuni nu tocmai bune.

În această primă parte a cărţii, cititorul este sedus de tulburătoarea poveste a Aliciei Salazar care îşi doreşte să fie fericită şi iubită, să acceadă la statutul de fiinţă umană liberă şi demnă, dar trăieşte contrariul: acuzaţia de crimă, nebunia, viaţa ca o depresie continuă.

Povestea se desfăşoară în oraşul El Fuerte din Mexic. Consider că este o ocazie unică de a cunoaşte acele meleaguri, obiceiuri, gastronomia etc..

La începutul anului 2016 am avut plăcerea de a fi coautor în antologia Cuplul, in căutarea paradisului pierdut. Nu există o şcoală specială în care putem învăţa ce este iubirea, fericirea în cuplu, dar există atâtea cărţi frumoase care pun în evidenţă trăirile sufleteşti care apar în relaţiile de cuplu.

O să las un mic fragment din proza scurtă pe care am realizat-o pentru această antologie:” Se întâlniseră cândva, înainte să devină două păpuşi de porţelan cu priviri goale şi trup inert la atingeri. O mare iubire născută din vise mărunte şi pure. Doi oameni ce îşi oglindeau chipurile în acelaşi răsărit şi se contopeau în acelaşi apus… Aşa încep toate poveştile… Care este sfârşitul? 

Interviu integral aici: Recenzii carţi bune

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s