Emoţii smulse

„Romanul este captivant de la primele rânduri prin caracterele definite de umbrele trecutului, care iau parte la acțiunea complexă parcă pentru a-ți preda o lecție de viață. Deși povestea vine de pe meleagurile altei țări, însă Corina prin descrierile amănunțite te transformă in turist pe străzile orașului El Fuerte, iar unele întâmplări nu sunt accesibile oricărui grup social, Carlos si Alicia sunt parte din realitatea ce ne înconjoară. In interiorul fiecăruia dintre noi există un conflict intre sentimentele contrarii fata de situații sau persoane din trecut, caruia ii dăm formă in exterior prin contextele în care ne trezim captivi ori prin persoanele pe care le întâlnim, aparent accidental. De fapt, nimic nu-i o simplă coincidență. Tot ce ne înconjoară zi de zi este legat de interiorul nostru, fiind chiar expresia acestuia.
Parcurgând romanul mi s-a confirmat ideea că nu avem de ce să ne definim printr-un singur moment. Viața e o sumă de alegeri, prin care ne apropiem sau ne îndepărtăm de ceea ce ne dorim să trăim, așa că, suntem răspunzători de ce alegem. Avem responsabilitate față de noi să facem acele alegeri care ne-ar conduce către realitatea în care vrem să traim altfel, destinul ne va scoate în drum aceași lecție până devenim dispuși s-o învățăm.
Sunt sigură că și cea de-a doua parte va fi la fel de interesantă, sau poate chiar mai captivantă acum că personajele îmi sunt dragi!” – Maria Diana Drăghici
 
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s