Aripi smulse vol. II

Citind Aripi Smulse, trebuie să fii foarte atent la detalii. Am recitit anumite pasaje ca să înțeleg mai bine ce se întâmplă și să apuc finalul cum trebuie. Până la sfârșit am reținut totul foarte ușor, doar citind cu atenție. Corina Savu ascunde multe lucruri interesante în detalii ce par, la prima vedere, a fi fără importanță.
Crema seriei este Alicia Salazar, care este și protagonista. E bogată, frumoasă, mulți bărbați râvnesc la ea, e puternică, nu se lasă călcată în picioare, are grijă de imaginea ei. Cu toate acestea, rămâne fidelă iubirii ei de o viață – detectivul Carlos Diaz, cu care trăiește o poveste de dragoste imposibilă datorită circumstanțelor nefavorabile. Ducesa este un personaj foarte complex pentru că, în ciuda imaginii de femeie puternică pe care și-o construiește, este un om ce nu poate să trăiască în pace datorită trecutului său dureros, dar nu abandonează lupta pentru idealurile ei și se ține tare.
Crimele din carte sunt foarte alambicate și antrenează mintea cititorului. În primul rând, sunt realiste. Nu e nimic tras de păr. Circumstanțele în care s-au petrecut crimele, precum și cărțile de tarot cu amenințări fac totul mult mai interesant și m-au făcut să vreau să citesc în continuare până aflu ce se întâmplă.

Recenzie 2 octombrie

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s