Cu BODOR crește creativitatea

Chiar dacă au trecut trei ani de la debutul meu literar, sunt departe de a conștientiza ce se întâmplă. De fiecare dată când trebuie să vorbesc despre acest lucru, emoțiile mă copleșesc. Sunt multe, mărunte și cu o încarcătură extraordinară.
Visurile nu erau atât de mari când am început această călătorie, de fapt nici nu cred că a existat o fărâmă de gând cu numele publicare carte. Totul a început pe un blogg dedicat celor pasionați de scris. Au fost începuturi timide. Am scris, am șters, am rescris si am publicat pe acel blogg. Interacțiunea cu ceilalți membrii mi-a dat încredere și curaj. Cu mici sfaturi venite din partea celor dragi, am început să conturez povestea romanului de debut Aripi smulse.
Începuturile mi s-au părut dinntotdeauna grele și pline de neprăvăzut, dar atât de benefice. Am pătruns cu pași mici într-o lume necunoscută, dar pregătită să o descopăr. Nimeni nu mi-a vorbit de partea frumoasă a acestei lumi, ci dimpotrivă. Mi-au expus cu argumente concrete că voi păși pe un tărâm minat. În ciuda acestor „avertizări”, am pășit cu încredere. Inima îmi tresălta de bucurie, dar mintea procesa riscurile. Au fost momente grele până în momentul în care cartea mea a ajuns în mâinile primului cititor. A venit, la scurt timp, un feedback surprinzător. Mi-am spus hai că nu-i atât de rău.
De la o lună la alta cartea a început să prindă aripi, ajungând la mai mulți cititori. Visul nu mai era vis, ci o realitate mult prea frumoasă ca să fie adevărată. Totuși, lucrurile nu sunt în totalitate roz, dar încerc să păstrez nota de optimism și încredere. De fiecare dată încerc să văd și partea luminoasă a lucrilor mai puțin plăcute. Și din lucrurile rele avem de învățat.
Și, după trei ani, tot mai scrijelesc hârtia. Aș fi ipocrită dacă mi-aș însuși toate meritele. Pentru mine, fiecare cititor în parte înseamnă bucurie, curaj, motivație, sprijin, încredere. Ca un tot unitar înseamnă motorul creației mele. Nu pot sa nu îi menționez și pe cei din spatele proiectelor mele literae, cei care dau viață cărților.
Tocmai din acest motiv, aș vrea să le ofer mai mult. De ceva timp îmi dă târcoale un gând, numai că sunt total dezorientată. Am căutat, am cerut oferte, dar nimic nu a corespuns cu ceea ce doream eu să fac.
Cu ocazia acestei competiții am aflat de Colop Romania. Citind enunțul probei am aflat cu ce se ocupă Colop. Colop România importă și distribuie gama completă de gravatoare laser Bodor pentru a acoperi astfel necesitățile oricărei producții publicitare, fie că este vorba de gravare sau de marcare pe diverse tipuri de materiale.
Bingo!
Tot analizând gravatoarele laser de la Bodor am lăsat proba pe ultima sută de metri. Citind toate detaliile, mi s-au conturat numeroase idei de a realiza lucruri frumoase. Cu aceste gravatoare poți face lucruri la care nici nu te-ai gândit. Suprafața de lucru este ideală pentru prelucrarea unor obiecte de dimensiuni mici sau medii.

Dintre toate, gravatorul BCL-0605MU mi-a atras atenția.

Un plus de creativitate!

BCL-0605MU este un gravator laser de dimensiuni medii (poate fi asezat pe masă sau pe un banc de lucru). Încorporează cele mai noi tehnologii în domeniul prelucrărilor laser într-un design cu adevărat modern.

bcl-0605mu

Am bifat următoarele lucruri:
– conexiune USB și Wi-Fi. Asta înseamnă zero fire.
– plug-in pentru COREL DRAW și AUTOCAD (max. 2015). Ideal pentru a trimite joburi către gravator direct din programul de grafică;
– capac din plexiglas pentru vizualizare completă a incintei de lucru;
– software avansat gândit pentru prelucrări în serie mare;
– opțional masă de tăiat tip fagure, ideală pentru tăiere de plexiglas, lemn, etc.;
– include sistem de aer comprimat pentru curățarea materialelor prelucrate;
– opțional se poate atașa sistem rotativ pentru obiecte cilindrice.
Nu exclud de aici și garanția oferită.

Am citit și cerințele tehnice, dar nu știu în ce limbă sunt scrise.
Cert este faptul că nu te lasă la greu. Un mare plus al acestui gravator este acela că permite continuarea prelucrărilor chiar și după o pană de curent. În acest fel nu se pierde material nici chiar in cazul unei avarii electrice.
Mă gândesc serios să achiziționez un astfel de gravator pentru a le oferi un cadou cititorilor, în semn de prețuire pentru sprijinul lor, vital în viața oricărui scriitor.

Articol scris pentru proba 8 a cometiției SuperBlog2018.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.