Blog caut domeniu

Prin 2015 eu și bloging-ul eram două lucruri paralele. Cu trecerea timpului am început să ne înțelegem și astăzi participăm la competiția SuperBlog. Când și cum relația noastră a ajuns în acest punct?
Aventura spre necunoacut a început cu pași timizi, mai mult ca o necesitate decât ca o pasiune. Nu cred că trebuia să spun acest lucru, dar mai bine să fiu sinceră. Blogul meu a luat naștere din necesitatea promovării romanului meu. Aceasta era cerința. Am căutat și am nimerit pe platforma wordpress. Am completat datele și gata contul. Gata, gata, dar acum ce fac? Asta m-am întrebat în acel moment. Și am stat şi m-am uitat la monitor mai bine de jumătate de oră. Nu am îndrăznit să apăs pe nimic. Era clar că îmi prinsesem urechile cu această chestie. Cu viteza luminii am închis laptop-ul și am zis cu convingere că nu-mi folosește la nimic. Totuși, pofta vine mâncând. După două zile eram cu ochii lipiți de ecran încercând să descifrez tainele blog-ului. Mai supărăcios la început, nevrând a se lăsa cunoscut. Mai o rugăminte, mai o cântare și, în trei zile era gata. Întrebarea clasică: Și acum?
Ei bine, blog-ul meu a luat numele de Aripi smulse. Așa a început aventura. Am început cu mici fragmente din roman, dar cum activitățile mele s-au diversificat, am decis să schimb numele prietenului meu. Avem o relație modernă, așa că l-am trecut pe numele meu Savu Corina. Am început să-i scriu şi poezii, i-am mai dat şi câte un gând şi l-am recomandat să-l urmărească şi alţii.
Astăzi aș vrea să-i cer scuze că nu mă ocup suficient de el și mi-aș dori să-i ofer o viață mai bună. În momentul de față nu are identitate proprie. Trebuie să împartă search-ul cu wordpress-ul.
Aşadar m-am gândit să îi ofer cadou, că tot se apropie ziua lui,un domeniu. Dar nu orice fel de domeniu, ci straie populare româneşti. Tocmai de aceea am să-i cumpăr domeniu ro, să poată ieşi în lume mândru tare.

jk

sursa foto: pagina de Facebook Domaz.

Articol scris pentru proba 11 a cometiţiei SuperBlog2018

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: